İYİ BİR TENİS OYUNCUSU İÇİN OLMAZSA OLMAZ TENİS AKSESUARLARI

05-06-2021 20:21
İYİ BİR TENİS OYUNCUSU İÇİN OLMAZSA OLMAZ TENİS AKSESUARLARI

İYİ BİR TENİS OYUNCUSU İÇİN OLMAZSA OLMAZ TENİS AKSESUARLARI

Tenis şapkaları güneşten korunmak için ana aksesuardır.Güneş ışığının yüzünüze veya gözlerinize doğrudan gelmesini engelleyecek bir şapka takmanız oyuna daha fazla konsantre olmanızı sağlar ve oyun performansını artırır. Tenis şapkaları başı ve gözleri güneşin zararlı ışınlarına karşı korumakla kalmaz, soğuk havalarda başınızı sıcak tutmayı da sağlar.Şapkadan Desing Tasarladığı şapkalar aynı zamanda ter emmek ve yüzünüze ter damlamasını engellemek için tasarlanır. Böylece oyununuza konsantre olabilirsiniz.Bazı insanlar şapka giymeyi sevmez ve giyilmesi kolay olan vizörleri kullanmayı tercih eder. Saçları terlettiği için çoğunlukla uzun ya da gür saçlı kadınların vizör kullanması daha iyi bir tercihtir. Diğer bir tenis aksesuarı olan bandanaların temel işlevi teri hızlı bir şekilde emmesidir. Özel malzemesi sayesinde alında oluşan terlerin göze kaçmasını önler. Açık bir tepe tasarımı olduğundan güneşten koruma özelliği yoktur. 

 

TENİS ŞAPKASI SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Kadın ve erkekler için farklı tenis şapkaları vardır. Bu şapkalar arasındaki temel farklılık kadın şapkalarının, erkeklerin şapkalarından farklı şekilde  renklendirilmesidir. Erkeklerin anatomik özelliklerine göre tasarlanmış şapkalar olmakla birlikte, şekil ve büyüklükten bağımsız olarak erkek ve kadınlar tarafından kullanılabilecek unisex şapka modellerinide Sitemizde bulabilirsiniz.Bir tenis şapkasının büyüklüğü baş ölçüleriniz ile ilgilidir. Hangi şapka bedeninin size en uygun olduğunu görmek için başınızın çevresini ölçün. Şapkalar genellikle birkaç yıkamadan sonra gevşeyen esnek bir malzemeden yapılır. Bu nedenle tanımladığınız beden ölçüsünden yaklaşık birkaç cm küçük bir şapka alabilirsiniz. Hangi malzemeden üretilmiş bir şapka seçeceğiniz hava durumuna bağlıdır. Hava sıcaksa ve normal günlerden daha fazla ter ile karşı karşıya kalacaksanız, polyester malzemeden yapılmış bir şapka iyi bir seçim olabilir. Soğuk havalarda ise pamuklu bir şapka tercih edebilirsiniz. Pamuklu malzemeler biraz daha kalındır ve terledikten sonra kışın sizi sıcak tutar, böylece üşümezsiniz. 

 Eğer güneşte oynuyorsanız ve çok terleyen bir insansanız, o zaman ter bandı olan bir şapka aldığınızdan emin olmalısınız. Ter bandına sahip şapkalar, sizi rahatsız eden ter damlalarını gözlerinizden uzak tutar. Böylece alnınızdaki terleri silmek için backhand yapmak zorunda kalmazsınız.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.