Vücut şeklimize göre pantolon nasıl seçilir?

11-04-2022 21:50


Dikdörtgen vucut şekli



Daha kadınsı bir silüet için Pantolonun yüksek belli olması ve ayrıca kalçalarda ekstra hacim olması daha iyidir. Ek olarak, düz kesimli bir ceket ve kontrastlı bir el çantası kullanın. Takım elbise, yüksek topuklu ayakkabılar kombinlenebilir.


Belinizi vurgulamak tek düğmeli ceketler size çok yakışacaktır.

uzun boylu kadınlar

Her zamanki düz pantolonlar yerine şortlar sezonun yeni trendi. Bu uzun, bol kesimli şortlar, vucüdunuzu daha uyumlu ve kadınsı hale getirecek. Baskılı, düz veya parlak renklerde modeller, ve şapkalar uygun olacaktır. Bu tür şortları gözlek ve ceketlerle kombinleyebilirsiniz.


kısa boylu kadınlar





İspanyol pantolonlar kısa boylu kadınlar için uygundur. Bacakları sonsuz uzunlukta Gösterirler. Yüksek topuklu ayakkabılarla kombinlenebilirler. Ayrıca ceketsiz büyük beden gömlekler kullanın.

Geniş kalçalı kadınlar için



Kalçalarınız genişse düz paça pantolonları tercih edebilirsiniz.  Ayrıca kalçalarınızı gizleyecek geniş pantolon ve erkek ceketleri tercih edebilirsiniz.

Takım elbise nasıl seçilir

- birkaç ipucu

Ceket ve pantolonun vücut tipinize tam oturmasını istiyorsanız ceketin omuz çizgisi sizinkiyle uyumlu olmalıdır. Bir ceketin üzerinize ne kadar iyi oturduğunu görmek için düğmelerini ilikleyin. Bel ve göğüs bölgesinde kırışıklık olmamalı, sırt buruşmamalı veya şişkin olmamalıdır.

Pantolonunuz kırışıksız olmalı ve iç dikişi bacağınızın çizgisiyle aynı hizada olmalıdır. Bu durumda, görüntünüz çok güzel ve doğru olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.